Sweet Dreams

✿ Miralda,11 januari 2020

Ik moet even iets kwijt! Gisteren volle maan, lig ik steevast 2 à 3 nachten wakker. Deze week elke nacht heerlijk geslapen. Heb het idee dat het ook met de sinaasappel aroma te maken heeft. Lieverd dank voor alle fijne tips…..

✿ Vanessa, 13 januari 2020

Ik weet niet wat je de vorige keer in de behandeling hebt gedaan. Ik slaap al 7 weken heel erg goed. Dit is in jaren niet gebeurd…

.✿…24 januari 2020

‘Ik was op zoek naar een vorm van ontspanning die verder gaat dan alleen een ontspan moment. Vervolgens zag ik een Facebook post van Monique’s Rosalie Health & Beauty salon en werd ik heel nieuwsgierig. Toen ik de beschrijvingen van haar behandelingen had gelezen werd ik heel erg enthousiast. Na mijn eerste behandeling merkte ik al een groot verschil in mijn gemoedstoestand! Ik kon na een hele lange periode eindelijk veel beter slapen. Het ging eigenlijk steeds beter na meerdere behandelingen. Ik zou iemand met slaap problemen adviseren om meerdere sessies te boeken. Ik ga nu regelmatig en kijk er dagen lang naar uit! Verder lees ik dagelijks de holistic beauty mantra en ook mijn zelfvertrouwen is toegenomen! Ik ben zo tevreden dat ik een hele goeie vriendin een behandeling cadeau heb gegeven! Ben benieuwd wat zij hiervan vindt!’

Wat een fijne berichten toch, in een week, waar een sterke volle maan, je nachten kan wakker houden.
Drie lieve vrouwen die bij mij in de praktijk komen voor een holistic beauty treatment en ineens heerlijk kunnen slapen. Hoe komt dat toch en wat gebeurt er nou eigenlijk met jou als je bij mij in de stoel ligt?
Ontspanning…Ja duh! Lijkt zo logisch maar je hebt meer nodig om te kunnen ontspannen en je over te geven aan de behandeling.
Voordat je zover bent gebeurt er van alles in je hoofd: Lig ik lekker genoeg; nog een beetje koud; wordt mijn haar niet vet; ik heb nog zoveel te vertellen; hemel nu moet ik wel wakker blijven anders mis ik alles; wat gaat ze nu weer doen! Zomaar een paar kleine gedachten waar je hoofd mee aan de haal kan gaan. Herkenbaar?
En zo normaal want dit is wat we doen. Dus ontspannen en je over geven aan wat er gaat gebeuren lijkt een hele klus.
Niets is minder waar. Een liefdevolle aanraking is het meest helend en ontspannend voor je autonome zenuwstelsel. Gedachtes en emoties komen tot rust. Hoef je lekker niets voor te doen, heb je geen controle over en gaat vanzelf, alleen maar voelen. Ontspannen is dus eigelijk heel gemakkelijk!!

Omdat we niet alleen een gezicht hebben, maar ook een heel lijf, behandel ik in mijn holistic beauty treatment meer van jou! Je huid, je voeten, je energie, met heerlijk geurende oliën, natuurzuivere huidverzorging van Colour&Spice, zachte warme doekjes, licht en kleur, fijne massage……en heel veel liefde!
Het resultaat is een stralende huid, ontspannen body en mind en heerlijke rustige ontspannen nachten.

Sweet Dreams

Love ♥️ Monique

May you touch
dragonflies and stars

Dance with fairies
and talk to the moon

Monique Rosalie • Wagenmaker 35, Leiderdorp • 06-28219407 • info@moniquerosalie.nl