Verbinding

Liefdevolle verbinding tussen moeder en kind, dat snappen de meeste van ons nog wel maar in contact zijn en een echte liefdevolle verbinding met jezelf, hoe doen we dat!

Wat we kennen en wat ongelooflijk veel impact heeft is de kritische stem in ons hoofd, de blik in de spiegel, de afwijzing, strenge woorden, je niet geliefd voelen….. van de ander maar nog meer van onszelf. Daar waar we de ander nog kunnen negeren en buitensluiten, nemen we onszelf overal mee naartoe. Waar we ook gaan. En zoals we alles leren vanaf het moment dat we een klein guppy zijn, hebben we ook dit stuk van de buitenwereld opgenomen. Hoe een ander naar ons kijkt en hoe we naar onszelf kijken. Daarin vast zitten en daar weer allerlei gedachten over hebben in ons hoofd.

Nú kan het moment zijn waarop we onze liefdevolle ‘ik’ leren kennen. Kunnen ‘zijn’ met alles erop en eraan. Ons ware ‘ik’ die geen kritiek en negatieve gedachten heeft, mild is, geliefd is, geen verhalen maakt en gewoon kan ‘zijn’. Helemaal in verbinding! Nou lekker dan…..als het zo eenvoudig is hadden we dat toch allang gedaan! Wat voor ons hoofd nog niet zo makkelijk is, vindt ons lijf heel gewoon.

‘Hoofd, Hart en Buik’
Een soort gebruiksaanwijzing om de taal van je lichaam te leren spreken. Herkennen wat jouw lichaam je vertelt.
Mooie kwaliteiten in onszelf en positieve gedachten kunnen we oefenen en openen door te voelen met wat ons wijze lijf te vertellen heeft.

Ons lichaam heeft een eigen taal en deze wordt vaak onvoldoende gebruikt waardoor we de taal niet meer spreken.
Zodra jij je focus legt op jouw mooie kwaliteiten en emoties en deze ook te voelen, waar dan ook, ontstaat er ruimte in je lijf om echt lekker thuis te komen bij je-Zelf. Het leert je, je weer vrij te voelen en helder uit te drukken wie en wat je bent. Het geeft je helderheid in je Hoofd, ruimte en vrijheid in je Hart en een veilige plek in je Buik. Zodat jij weer welkom bent in je eigen leven en je plek kunt innemen. Zodat je die liefdevolle verbinding, in contact met jezelf en de ander weer kunt voelen!

In de holistic beauty treatments werk ik zowel met de huid als met het lijf. Ik zet daar oa mooie essentiële oliën voor in. Ruiken, voelen, weten! Juist door te voelen kan het weer gaan stromen en ervaar je verbinding in jezelf. Een beauty moment helemaal voor jou…..

‘Beauty from the inside out’

Love ♥️ Monique

(Mocht je nou meer willen weten over dit onderwerp ga dan naar de website van de eerste verdieping opleidingen en kijk op ‘Body Mind Practitioner’)

May you touch
dragonflies and stars

Dance with fairies
and talk to the moon

Monique Rosalie • Wagenmaker 35, Leiderdorp • 06-28219407 • info@moniquerosalie.nl